Jasmin Pienimäki

Jasmin_Pienimaki

Kilpaurheilu on ollut osa elämääni 8-vuotiaasta saakka, jolloin aloitin kilpauinnin. 10-vuotiaana kuulin ensimmäisen kerran triathlonin täysmatkasta, ja mielenkiintoni heräsi: matka tuntui lähes mahdottomalta, joten otin sen itselleni tavoitteeksi!

15-vuotiaana aloitin kilpauinnin lisäksi triathlonin. Vain kaksi vuotta myöhemmin uintiharrastus jäi, ja keskityin täysillä triathloniin. Isäni tuella valmensin itse itseäni, ja siitä lähtien olen vuosittain voittanut eri matkoilta useita Suomen mestaruuksia.

Tärkeimmät saavutukseni:

  • Ruotsi, Kalmar 2012: Ironman Täysmatka, 4. sija (nuorten sarja)
  • Espanja, Barcelona 2011 ja 2012: Half Challenge, 1. sija (nuorten sarja)

Koulutushistoriani:

  • Kuopion urheilulukio, ylioppilas 2011
  • Triathlonvalmentajakoulutus (2-taso), Pajulahti 2012
  • Geronomi AMK, 2012 →

Valmennuskokemus

Olen valmentanut itseäni ja sisartani vuodesta 2008 alkaen. Kaikille avointa triathlonkoulua olen valmentanut yli vuoden, sekä tehnyt samalla muuta liikunnanohjausta. Minulla on laaja tietotaito valmennuksesta sekä runsaasti omaa lajikohtaista kokemusta. Olen kartuttanut tietopohjaani laajalti ympäri Suomea, eri valmentajilta useiden vuosien ajan.

Luonteeltani olen iloinen ja ihmisläheinen. Olen omistautunut urheilulle, ja kannustan ja tuen valmennettaviani ylittämään itsensä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!